Delegatie van Buurts aanwezig op de vergadering van de Participatieraad

Op dinsdag 2 oktober 2023 vond weer de maandelijkse vergadering van de Participatieraad plaats. 

Tijdens het eerste deel van de vergadering waren twee personen aanwezig van ‘Buurts’, de Haarlemse coöperatie die zorgt dat inwoners ‘gewoon in de wijk’ terecht kunnen wanneer ze ondersteuning of hulp nodig hebben. Buurts neemt de uitvoering van deze ondersteuning van inwoners over van en werkt samen met verschillende organisaties.  (Klik hiervoor meer informatie over Buurts.) Ook waren twee beleidsmedewerkers van de gemeente aanwezig. 

De Participatieraad nodigt Buurts regelmatig uit om te horen hoe het met de voortgang van dit veranderingsproces gaat en om signalen die wij krijgen met hen te bespreken. Heeft u ervaringen, vragen of suggesties? Dan kunt u hier een signaal doorgeven. 

Voor het tweede deel van de vergadering stond een aantal praktische punten op de agenda. En, zoals op iedere vergadering, brachten de vier werkgroepen kort verslag uit van hun activiteiten tijdens het ‘rondje werkgroepen’.  De volledige agenda van deze vergadering vindt u hier

Wist u dat de vergaderingen van de Participatieraad openbaar zijn? U bent dus van harte welkom op onze volgende vergadering op 7 november a.s. om 19.30 uur op het stadhuis. De agenda vindt u ongeveer een week van te voren op onze website. 

Participatieraad Haarlem