Raymond Frans

Mijn achtergrond

Geboren en getogen in Haarlem. Ik heb 12 jaar gewerkt als fysiotherapeut in Heemstede en heb onlangs een andere baan als marktonderzoeker Healthcare bij Ipsos. In mijn beroep als fysiotherapeut en in mijn huidige beroep is gezondheid en de gezondheidszorg het centrale thema. Ik ben fysiektrainer bij roeivereniging het Spaarne en actief betrokken bij poppodium Patronaat. Ik  vind gezondheid een belangrijk onderwerp, ik zelf hardloop en wielren veel en probeer anderen te stimuleren meer te bewegen.  

Mijn motivatie

Gezondheid vind ik een belangrijk onderwerp. Om fysiek en mentaal gezond te zijn en te blijven zijn onderwerpen als leefomgeving, sporten, sociaal netwerk belangrijk. Helaas is gezond zijn en of blijven niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Ik wil mij inzetten om randvoorwaarden van gezondheid te bevorderen.

Wat wil ik bereiken

Iedereen moet kunnen participeren in Haarlem, van jong tot oud, of je wel of niet de Nederlandse taal spreekt. Voor iedereen moet Haarlem een fijne stad zijn om in op te groeien, om in te sporten en te kunnen leven, om je veilig, gehoord en thuis te voelen. Ik wil graag helpen en meedenken om het beleid op het gebied van het sociale domein te verbeteren waar nodig.