Hebt u ervaring met onafhankelijke cliëntondersteuning?

Dan wil de Participatieraad Haarlem graag met u praten!

Onafhankelijke cliëntondersteuning is een gratis vorm van ondersteuning waar u gebruik van kunt maken als u op zoek bent naar passende hulp. Een onafhankelijke cliëntondersteuner denkt met u mee zodat u weet wat u nodig hebt. Als u dat weet adviseert hij of zij u over de beste mogelijkheden en oplossingen. Ook wijst de ondersteuner u de weg om goede hulp bij de juiste organisatie te vinden. Zie de website van de gemeente Haarlem.

We zijn benieuwd naar uw ervaringen met deze vorm van ondersteuning. We zouden het bijvoorbeeld graag willen horen als u goed geholpen bent door een onafhankelijke cliëntondersteuner. Maar het kan ook zijn dat u nog nooit hebt gehoord van onafhankelijke cliëntondersteuning, terwijl u het achteraf best goed had kunnen gebruiken. Dan horen we ook graag van u.

We willen met u praten om een goed beeld te krijgen hoe onafhankelijke cliëntondersteuning in de praktijk werkt. Hiermee kunnen we de gemeente Haarlem laten weten hoe onafhankelijke cliëntondersteuning verbeterd kan worden.

De Participatieraad adviseert de gemeente Haarlem, zodat die weet welke ervaringen de inwoners van Haarlem hebben. De Participatieraad kan geen persoonlijke hulp bieden.

Als u met ons in gesprek wilt gaan, kunt uw gegevens en telefoonnummer achterlaten in het contactformulier hieronder. Wij nemen dan binnen een week telefonisch contact met u op. Reageren op deze oproep kan tot 4 juni.